Дизайн та освітлення квартири, Особливості інтер'єру

Особливості світильників у стилі модерн

Стиль «модерн» дає можливість створювати цікаві дизайни приміщень. Особливість такого інтер’єру – нестримна тяга до природного, тому люстри в Києві бажано обирати максимально відповідними. Напевно, тільки модерн може поєднувати таке розмаїття кольорів, причому, тут вони – до місця. Не дивуйтесь, якщо Ваша половинка забажає на сайті Lustra.kiev.ua купити люстру в Києві неординарного та яскравого відтінку, для стилю модерн це нормальна практика. Світильники в модерні підкуповують своєю простотою. Як приклад, кований каркас і простий за формою світильник – це і є модерн. Стиль обтяжує до використання підвісних ламп і настінних бра.

Цікава особливість висвітлення в модерні – повна універсальність. Під дизайн підходять всі види світильників: наприклад, світильники підвісні, настільні, настінні бра і навіть сучасне точкове освітлення. Сюди прекрасно впишуться навіть дитячі настінні світильники, стилізовані під ракети і улюблених мультяшних героїв. Вимога тільки одне: треба зробити все якомога простіше, а отже купити люстру не стане занадто важким завданням.

У модерні не існує правил щодо розміщення світильників. Їх можна розставити, як зручно. З цієї причини приміщення може бути як сильно залито світлом, так і занурюватися в напівтемряву.