Аксесуари для танців, Хоббі для дітей

Правила вибору взуття для аргентинського танго

Ви йдете на перший урок танго, або ви вже займаєтеся один-два місяці, і ось перед вами постало питання придбання взуття танців. Чи потрібно в принципі купувати спеціалізоване взуття для аргентинського танго? Не тільки потрібно, а просто необхідно! Пам’ятайте, що взуття та одяг для танців повинні бути у гармонії.

Отже, взуття нам потрібна, але яка? У взуття для аргентинського танго є свої особливості: жорсткість (жорсткіше, ніж бальні, але м’якше, ніж взуття для вулиці), відсутність супінатора, певне центрування каблука і ін. Тому вибирайте взуття саме для аргентинського танго. Одяг

По-друге, вибираємо виробника. Виробників багато, у кожного свої колодки, а значить, що взуття не кожної марки підійде саме вашій ніжці.

По-третє, висота каблука. Висота каблука туфель бальних танців варіюється від 7,5 до 10 см з кроком в 0,5 см. Є менше, але частіше за все це або не зовсім танго-взуття, або це взуття виготовлена ​​за спеціальним замовленням. Також потрібно попіклуватись і про одяг для бальних танців.

По-четверте, вибираємо відкриту або закриту п’яту. Якщо ви, почали танцювати недавно, а тим паче і ходити на підборах, вибираєте взуття із закритою п’ятою для кращого балансу.

По-п’яте, застібок на туфельках для аргентинського танго море. Вибирайте на свій смак, головне щоб туфельки сиділи щільно і не бовталися на нозі.