Чоловіча білизна

Трохи з історії бренду Calvin Klein

Заснований в 1968 році, а нині – всесвітньо відомий і багатьма улюблений, бренд Calvin Klein прославився завдяки впізнаваною індивідуальністю своїх колекцій, в міру сексуальному і в чомусь зухвалому характеру. Чоловічі труси Calvin Klein – не виняток у цьому правилі: легендарний модельєр завжди вмів правильно подати свої сміливі ідеї та ненав’язливо привнести революцію в розмірений перебіг моди. Одяг і труси Calvin Klein – витонченість, мінімалізм і одночасно якийсь виклик навколишньому світу і самому собі.

Як і в багатьох інших сферах тодішньої моди і стилю, Келвін Кляйн став справжнім першопрохідцем в області створення нижньої білизни. Як відомо, сама марка була заснована в 1968 році, тоді як лінійка Calvin Klein Underwear була запущена лише в 1982. Цей хід був для кутюр’є справжнім ризиком: компанії ледь виповнилося 14 років, а молодий дизайнер вже прагнув зробити революцію в настільки інтимній сфері одягу!

Чоловічі труси Кельвін Кляйн зараз є найпопулярнішим продуктом, який володіє власним пізнаваним стилем і характером. Логотип трусів Кельвін Кляйн став справжнім «маячком» якості, а фірмові труси-боксери є практично незамінною річчю для будь-якого хлопця і чоловіка.

Купити труси Calvin Klein рекомендовано на сайті wearing.com.ua тим, хто ставить на перше місце комфорт і свободу руху, але при цьому цінує сексуальність і виразну красу. За рахунок детально продуманої спеціальної посадки, труси-боксери Calvin Klein надають фігурі виразний мужній силует.