Перевезення товарів, Поради та рекомендації, Тара та збереження продуктів

Роль пластикових контейнерів в оптовій торгівлі овочами та фруктами

Овочі і фрукти – це продукти, які більш-менш стабільними і схильні до механічних пошкоджень, а багато видів з поганим зберіганням легко втрачають своє здоров’я і органолептичні властивості.
Правильно підібраний пластиковий контейнер гарантує, що бажані характеристики продукту будуть підтримуватися протягом більш тривалого періоду часу, спрощує і прискорює процеси в логістичному ланцюжку і виступає в якості носія в аспекті просування бренду виробника даного продукту. Пластикові контейнери сайту NatecoLogistics.pl  виконує ці функції як в оптовій торгівлі, так і в роздрібній торгівлі.

В оптовому продажі фруктів і овочів основна функція упаковки полягає в забезпеченні належних умов для транспортування та зберігання великих партій, так що він може досягти роздрібної торгівлі в кращому стані і, відповідно, низької вартості. Отже, основними особливостями оптової упаковки є захист від механічних пошкоджень.

Наші пластикові контейнери (skrzynki plastikowe na owoce i warzywa) забезпечують належні умови під час зберігання і транспортування, простота використання в механізованих пакувальних і транспортних процесах. Звичайно, вам потрібно пам’ятати про конкретні вимоги до конкретних видів овочів і фруктів.