Здоров'я та самопочуття, Медичні пристрої, Поради та рекомендації

Калоприймач – надійне і комфортне використання

Якщо у людини порушена функція виділення і в результаті хірургічної операції утворилася стома, то йому необхідно використовувати калоприймач. Калоприймачі складаються з мішка, який виготовлений з герметичного поліетилену. Цей мішок не пропускає вологи і неприємні запахи. До тіла він прикріплюється за допомогою спеціального адгезиву.

Калоприймачі бувають однокомпонентного типу і двокомпонентного. Для правильного вибору моделі потрібно звернутися до фахівця, який порадить сайт MyStoma.com.ua, де можна купити комфортну модель, навчить як користуватися калоприймачем і пояснить правила гігієни.

Калоприймачі можна використовувати однокомпонентні і двокомпонентні. Вибір моделі в основному залежить від декількох факторів, таких як стан шкіри пацієнта, як оформляються калові маси, а також місця розташування стоми. Має сенс також враховувати при виборі індивідуальні побажання пацієнта.

Калоприймачі також бувають відкритими і закритими. У відкритих моделях є спеціальний отвір для спорожнення мішка, а також затиск. Закриті та відкриті калоприймачі оснащені фільтром. Цей фільтр не дає нагромаджується неприємних запахів в мішку калоприймач і допомагає нейтралізувати запахи.

Калоприймач – дуже зручний засіб, яке не виступає з-під одягу.