Вантажівки, Перевезення товарів, Поради та рекомендації

МАЗ 5550 і 5551

Самоскиди МАЗ 5550 і 5551 є лідерами даного сегмента автомобілів на промисловому ринку України. Популярність обумовлена ​​відмінними показниками ефективності і працездатності в найбільш суворих умовах експлуатації, де білоруська техніка регулярно справляється з прямими обов’язками.

У чому відмінності між MAZ 5550 і 5551

По суті, значущої різниці немає. Модель МАЗ 5550 давно увійшла в список найбільш затребуваних самоскидів завдяки відмінним технічним характеристикам. МАЗ 5551 – та ж машина, тільки більш досконалий варіант. У порівнянні зі старшим «родичем», інженери збільшили потужність і рівень витривалості. Помітно поліпшилися умови для водіїв – салон кабіни став більш просторим і затишним з безліччю зручностей, що дозволяє комфортно відчувати себе при виконанні роботи в будь-який час року.

МАЗ 5551

Переважно купують МАЗ 5551 і інші моделі самоскидів мінського бренду за посиланням https://ukrtruck.ua/ru/product/samoskyd-maz-5550/ під такі види діяльності:

  • будівництво;
  • сільське господарство;
  • комунальні та ремонтні дорожні служби;
  • перевезення важкого вантажу на різні відстані.

На автомобільному ринку модель самоскида МАЗ 5551 представлена ​​різними модифікаціями. Клієнтам, більш орієнтованим на транспортування врожаю з сільських полів, пропонується купити МАЗ 555102 з можливістю бічного або задньої розвантаження. Також присутні і інші машини, вироблені на базі популярного «сільгоспників».

МАЗ-5550

Підвищення ефективності самоскидів

Щоб збільшити можливості і ефективність використання самоскидів МАЗ 5551 і 555102, купити рекомендується причепи, спеціально вироблені на автозаводі в Мінську під дані моделі. З їх допомогою перевозити можна в два рази більше вантажу, що виключає необхідність залучення додаткової спецтехніки в роботу. Раціональним рішенням вважається покупка самоскида MAZ з новим причепом – в цьому випадку вартість буде набагато менше, ніж купувати окремо.

причепи для МАЗ

Самоскиди МАЗ 5550, 5551, 555102 і інші моделі рекомендується купувати в компаніях-дилерів білоруського концерну. Крім низької вартості, клієнту гарантується безкоштовна консультація від фахівців з експлуатації та догляду за технікою для тривалого терміну експлуатації.