Дизайн та освітлення квартири, Поради та рекомендації, Якісні послуги

Процес різання бетону за допомогою стінорізних машин

Неодноразово в наш час використовуються стенорізні машини для виконання масштабних робіт з різання бетону в Києві.

Складніші роботи – завдання саме для такого обладнання. У порівнянні з болгаркою, подібна машина виділяє меншу кількість пилу, проте при цьому її продуктивність на порядок вища, як і ефективність.

До особливостей різання бетону на сайті Rezkabetona.com.ua варто насамперед віднести те, що цей процес здатний гарантувати високу глибину врізання в поверхню. Завдяки цьому стенорізні машини застосовуються у промислових процесах, пов’язаних з вирізуванням прорізів та інших елементів, що мають важкі армовані шари.

Саме різання залізобетону при цьому виконується у рекордні терміни. Розміри ділянки для роботи стінорізними машинами не надто великі, тому працівнику потрібен доступ на 30-35 см. Крім того, при використанні вологого методу потрібно подбати, щоб води було надлишку, тому що на охолодження йде чимало рідини (максимум 15 л на хвилину). Відпрацьована вода найлегше усувається за допомогою штатного будівельного пилососа. Якщо для болгарки потрібно було забезпечити мережу в 220В, то для різання бетону стінорізною машиною знадобиться сильніша напруга – 380В, а змінний струм має становити 32А.

Серед великої кількості пропонованого обладнання машини Husqvarna є найпопулярнішими в Україні. Це професійне будівельне обладнання значно спрощує різання бетону при створенні отвору або отвору в стіні. Конструкція машини має кілька напрямних рейок: пряму та двосторонню. Крім того, є консоль, що обертається, яка дозволяє виконувати ріжучий процес по всій довжині рейок. Машина має високоміцний ріжучий блок високої якості з можливістю тривалої експлуатації.