Вантажівки, Перевезення товарів, Поради та рекомендації, Якісні послуги

Що можна сказати про зерновоз самоскид, як про вантажну техніку?

Процес транспортування врожаю завжди є ключовим чинником ведення бізнесу та підтримки економіки в Україні.

Так, без посівної компанії теж нікуди, проте потім усі зернові культури необхідно перевезти компаніям-замовникам на подальшу обробку чи закордон на експорт. Подібне неможливо без спеціальної техніки і тому важливо купити тягач зерновоз самоскид на сайті varz.ua.

Не завжди вистачає власної техніки, тому доводиться купувати нові напівпричепи або брати їх в оренду. Для того щоб зробити правильний вибір, про який потім не доведеться шкодувати, потрібно підібрати правильний тип напівпричепа зерновоза: бортовий, бункерний або цистерну.

Інші причепи за своїм призначенням не рекомендуються для використання у фермерському господарстві для перевезень зернових культур. Тут потрібно спеціальне обладнання одного з трьох перерахованих вище типів. Усі вони герметичні і тому втрати під час перевезення вантажу відсутні.

Купити напівпричіп зерновоз хоче багато представників фермерського бізнесу, адже за своїм призначенням техніка ідеально їм підходить. Найчастіше таким самоскидом користуються при збиранні зернового врожаю. Головним завданням є транспортування зернової, бобової та олійної культури. Крім цього, неодноразово як бортовий, так і бункерний напівпричепи використовують для перевезення комбікорму або іншого с/г вантажу. В окремих випадках зерновози (Україна) використовують навіть при перевезенні більш делікатного насіння з ріпаку.

У цього транспорту дуже проста конструкція на перший погляд – тримісна рама з кузовом. Особливістю бортового зерновоза (купити який не складно) є можливість розвантаження з кількох сторін. Крім зернової культури його використовують при транспортуванні дуже довгих вантажів: дощок або труб. Купити тягач зерновоз із бортами корисно тим, хто перевозить вантаж згідно із зазначеними вимогами. У деяких випадках борти мають бути високими, в інших – нижчими. Цей аспект впливає на ефективне перевезення вантажу. У цьому норми не винні бути перевищені.

У моделі зерновоза самоскида розвантаження лише одностороннє, зате тут використовується гідравлічна система з дистанційним керуванням, що полегшує розвантаження. На додаток до цього використовуються брезенти, ущільнювачі та система підвісок, щоб зробити перевезення безпечним.