Мода та стиль, Поради та рекомендації, Якісні послуги

Особливості фарбування хутра при зануренні

Існує чимало способів, завдяки яким річ ​​знову знаходить барвистий і привабливий вигляд. Одним з таких варіантів є фарбування хутра. Зрозуміло, це стосується тільки хутряних виробів. При часто використанні подібної верхнього одягу з року в рік можна помітити, як її колір стає більш тьмяним, позеленілі або пожовклим, а також виникають інші дефекти.

Завдяки занурення хутряного виробу в спеціальні хімічні речовини відбувається процес фарбування. Причому фарбування хутра полягає не тільки в фарбуванні самого матеріалу, але також і в фарбуванні нижнього шару, який називається міздрею. Для того, щоб повністю відновити хутряний виріб, знадобитися його акуратно розібрати і пофарбувати. При цьому можна помітити, наскільки якісним є хутро. Якщо матеріал сідає відсотків на 10, то такий хутро є високоякісним, якщо ж на 30%, то це не якісний хутро.

При цьому дуже часто в майстернях з фарбування хутра, наприклад цій, працівники  можуть Вам змінити фасон самої шуби на замовлення, причому робиться це на замовлення. В ціну роботи при режимі занурення входить не тільки вага хутра і самої шуби, але і також обраний Вами новий її колір. Причому, якщо Вам до душі зміна білого хутра на інший колір, то така послуга не надається клієнтам майстерень.