Освітні заклади, Поради та рекомендації, Розвиток дитини, Цікавинки та загадки, Якісні послуги

Чому приватні дитячі садочки Києва Дарницький район вважаються найкращим варіантом дошкільного навчання?

На сьогоднішній день кожен п’ятий батько обирає приватний дитячий садок Київ Лівобережна.

Запитайте, чому такий попит? Чи не краще віддати дитину у звичайний садок? Насправді відповіді ці питання можуть бути неоднозначними. Вся справа в тому, що потрапити до звичайного державного садка не так просто. При виборі звичної форми навчання батькам потрібно бути готовим до того, що ще до вступу до державної установи потрібно буде сплатити чималу суму. Вступаючи в приватний дитячий садок I-KIDS Дарницький район вам не доведеться стояти в чергах або займатися благодійністю.

Незважаючи на те, що приватний дитячий садок Дарниця платний, вартість приватного навчання не така висока, як може здатися. Вся справа в тому, що, крім оплати фіксованої суми, з батьків не стягуватимуть додаткові кошти. У вартість навчання вже включено харчування, оновлення матеріальної та інтерактивної частини закладу та інші витрати. У державних установах батькам регулярно доводиться «спонсувати» садок, що у сумі може вийти у досить велику суму.

Також приватні садки стали популярними за рахунок застосування інноваційних освітніх систем. Як правило, у приватних садках використовують ігрові методики, під час яких дітки різного віку засвоюють великі обсяги матеріалів в інтерактивній формі. Також, у приватних садах діти не мають дискомфорту чи стресу, оскільки у групах навчається не більше 8-12 дітей. Ця особливість також дозволяє педагогам знайти підхід для кожного малюка та створити максимально сприятливу атмосферу, схожу на домашню. З ранніх років у приватних садочках дітям викладають і іноземні мови, тому в перший клас дитина піде максимально підготовленою.