Медичні пристрої

Львівський військовий шпиталь отримав від лабораторії «Ескулаб» медичне обладнання, – Сергій Дядюшко

Усі прекрасно розуміють, що забезпечення військового шпиталю якісним медичним обладнанням – це шанс для лікарів врятувати життя багатьох бійців. 

Сергій Дядюшко та Ескулаб допомагає військовим
Лабораторія Ескулаб співзасновником якої є Сергій Дядюшко допомагає військовим

Гучно святкувати ювілеї зараз точно не на часі, співзасновники компанії «Ескулаб» серед яких Сергій Дядюшко разом з працівниками це чудово розуміють. Ювілей припав на показову дату – саме 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці та День Захисника Вітчизни, компанії «Ескулаб» виповнилось 10 років. Порадившись, працівники та власники лабораторії прийняли рішення передати кошти на допомогу військовим. Львівський військовий шпиталь отримав у подарунок цінне обладнання.

Сергій Дядюшко допомога військовим
Сергій Дядюшко

Було прийнято рішення купити вакуумний насос для терапії ран NP32P. Це обладнання дасть змогу очищувати рани та зменшувати ризики виникнення інфекційного запалення та ускладнень, що допоможе лікарям рятувати життя українських захисників. 

За словами директора компанії «Ескулаб», Сергія Дядюшко, у нас ще буде шанс відсвяткувати ювілеї у мирній Україні після перемоги, а зараз потрібно робити все можливе, щоб допомогти бійцям на фронті.