Освітні заклади

Дитячі садочки на Лівобережній

   В приватних дитячих садочках на Лівобережній дитина продовжує розвивати широкий спектр навичок, включаючи фізичні, соціальні, емоційні та розумові навички. Пригода чекає на кожну дитину в приватних дитячих садочках на Лівобережній!

В приватних садочках діти грають, досліджують, навчають та розвивають свою творчість. Місце і атмосфера приваблюють батьків та дітей не тільки з Лівобережної, але й з інших частин міста.

Приватний садочок «Обійми Зарічні»

   Дитячий садок «Обійми Зарічні» – це місце, де батьки можуть впевнено довірити своїх дітей кваліфікованим вихователям. Діти почуваються так само добре, як і вдома. Тут допомагають в їх індивідуальному розвитку. Це можливо завдяки ретельно підібраній дидактичній програмі. На це також впливають правильні та підтримуючі методи розвитку дитини. Дошкільнята в закладі повністю готові до наступного і дуже важливого етапу в житті – школи.

Дитячий приватний садок «Зернятко»

   У приватному садку «Зернятко» дитина відкриває нові звичаї та культури завдяки вивченню іноземної мови. Тут вчаться висловлювати власну думку, дотримуючись розбіжностей. Програма дитячого садка дозволяє дітям формувати сильну самооцінку, самоповагу. Вихованців садка «Зернятко» знайомлять із секретами мистецтва, музики та гімнастики.

Приватний садок «I-Kids»

   Місія дитячого садка «I-Kids» – забезпечити оптимальні умови для розвитку особистості дітей, задоволення їх потреб, підтримка розвитку здібностей та інтересів. Також підтримувати сім’ю у процесі виховання молодого покоління, створення атмосфери прийняття, взаємної довіри та безпеки, в якій дитина грає, навчає, набуває навичок, що збагачують його особистість і стимулюють його активність до навколишнього світу.

Інформація надана інтернет ресурсом https://i-school.kiev.ua